Вторник, 14.05.2024, 04:06Главная | Регистрация | Вход

Меню сайта

Календарь новостей

«  Май 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Форма входа

Приветствую Вас Гость!

Поиск

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Главная » 2008 » Май » 23 » Флот Wizz Air (www.wizzair.com)
Флот Wizz Air (www.wizzair.com)
02:11

Wizz Air має новий флот типу Airbus A320 із середнім строком служби літаків менше 3-х років. Усі 17 літаків оснащено двигунами International Aero Engine’s V-2500 та 180 комфортними шкіряними сидіннями. Ці літаки створено за найсучаснішими технологіями, що дозволяє значно знизити робочі витрати. Нашою головною метою є забезпечення досконалості та безпеки у роботі техніки, саме тому обслуговуванням літаків займаються такі поважні компанії як Lufthansa Technik та SAS Technical Services. За 3-5 років планується розширити флот та збільшити кількість нових літаків до 53.
 
 
коротка але багата історія
 
План створення компанії Wizz Air виник у червні 2003 року, коли шестеро людей із багатим досвідом у сфері авіаперевезень та послужним списком у різних галузях об’єдналися в команду на чолі з Джозефом Вараді, головним виконавчим директором компанії. Усього через три місяці Wizz Air стала зареєстрованою компанією, що була готова здійнятися в небо.
Перший політ відбувся 19 травня 2004 року з містечка Катовіце. Сьогодні Wizz Air має 8 діючих баз у таких регіонах: Катовіце, Варшава, Гданськ та Познань у Польщі, Будапешт в Угорщині, Софія в Болгарії, Бухарест та Клужі у Румунії. Перельоти здійснюються у 50 напрямках.

обслуговування

Wizz Air – це авіакомпанія, яка має інноваційний підхід до обслуговування клієнтів протягом усього перельоту. Ми маємо на меті зробити перельоти доступними мешканцям Центральної та Східної Європи, а також запропонувати нові принципи перельотів усім подорожуючим у межах ЄС. Для забезпечення виняткової якості обслуговування та заощадження коштів компанія Wizz Air впровадила використання найновіших технологій. Wizz Air пропонує "просту модель обслуговування", що означає: безквитковий переліт, використання допоміжних аеропортів для заощадження коштів та часу, єдиний клас виключно зі шкіряними сидіннями, призначення місця та харчування за вимогою без додаткової плати.
Wizz Air використовує лише нові, найкращі в своєму класі літаки, обслуговуванням яких займаються такі поважні компанії як Lufthansa Technik та SAS Technical Services. Це дозволяє компанії досягати високих стандартів обслуговування клієнтів. Wizz Air здійснює перельоти на літаках Airbus A320 зі 180 шкіряними сидіннями на борту.

аеропорти та мережа

Wizz Air проводить постійні переговори з метою розширення своєї мережі у різних напрямках, а також забезпечення недорогих повітряних перевезень в країнах Центральної та Східної Європи. Сьогодні авіакомпанія Wizz Air пропонує рейси в приблизно 100 напрямках в межах Європи. Відбувається постійне розширення мережі та відкриваються нові напрямки перельотів. Wizz Air має на меті запропонувати найнижчі ціни в регіоні, а вибір аеропортів грає найважливішу роль у цьому. Саме тому Wizz Air по можливості намагається використовувати допоміжні аеропорти, що сприяє заощадженню коштів та забезпеченню доступного та швидкого обслуговування клієнтів. Wizz Air проводить постійні переговори, спрямовані на створення робочої мережі, яка б включала більше аеропортів та сприяла зниженню витрат на повітряні перевезення в країнах Центральної та Східної Європи.

персонал

У Wizz Air впевнені, що саме персонал створює лице компанії. Команди Wizz Air, що працюють на борту та на землі, переслідують одну мету: працювати заради спільної справи. Команда Wizz Air впевнена, що високі етичні стандарти досягаються виключно належним підходом співробітників. Сьогодні наша авіакомпанія наймає цільовий персонал у різних країнах Європи, включаючи Угорщину, Польщу, Об’єднане Королівство, Нідерланди, Німеччину, Норвегію, Францію тощо. Дякуючи відданій, професійній та багатокультурній команді керівників, лідерство та мотивація стали рушійною силою та ключовим фактором успіху компанії Wizz Air. На сьогоднішній день в авіакомпанії Wizz Air працює більш ніж 650 чоловік.
Категория: С белыми крылами | Просмотров: 1467 | Добавил: mosquito | Рейтинг: 4.0/2 |
Copyright MyCorp © 2024 | Хостинг от uCoz